Wat kunnen wij voor u betekenen?

Cloud computing, dat is onze core business. Op onze eigen hardware in Nederland, of in een publieke Cloud zoals AWS, Azure etc. Wij vinden privacy en de plaats waar uw data staat belangrijk.  Daarom staat al uw data in Nederland, waar we het bij wijze van spreken kunnen aanraken. Steeds meer bedrijven kiezen voor cloud computing, maar zien nog op tegen de bovengenoemde punten. De voordelen van cloud computing mogen inmiddels duidelijk zijn: 

  • Geen servers meer op kantoor, dus minder stroomkosten.
  • Geen risico op diefstal van uw server hardware of backup tapes.
  • Altijd beschikbaar, vanaf iedere locatie met internet.
  • Veilig, toegang gebeurd met two factor authentication.
  • Backups worden voor u gemaakt, geen zorgen of de tape wel leesbaar is of gewisseld is.

Uw infrastructuur dient wel geschikt te zijn voor cloud computing. Uiteraard kunnen wij dit voor u bekijken, en waar mogelijk een oplossing aandragen. Als u een vaste kantoor locatie hebt met meerdere medewerkers zorgen wij ervoor dat er een verbinding komt met uw kantoor en uw servers in het datacenter. Communicatie gebeurd dan door middel van een versleutelde verbinding.


Bij cloud computing hoort ook veilige opslag. Onderzoek toont aan dat veel medewerkers toch hun data opslaan in cloud drives zoals dropbox etc. Speciaal hiervoor leveren wij Seafile. Seafile is een "private" dropbox oplossing. De opslag vind dus plaats op onze eigen cloud servers. Dus flexibel, en toch volledig beveiligd.


U kunt ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies. Bent u niet tevreden over de performance van uw omgeving, of wilt u een second opinion? Wilt u gewoon eens een frisse blik op uw IT omgeving, of ondersteuning bij bepaalde projecten?

 

Neem dan contact met ons op, en we bespreken samen wat voor u de beste oplossing is. Zonder verplichtingen, zonder contracten.